Με κίνητρο και μομέντουμ η Αταλάντα

Καλημέρα.
Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, πέρασε τα 3 από 4 μονά αποδεκτά, η τριάδα και η δυάδα. Συνολικός απολογισμός 5 στα 6. Πέρασε και η δυάδα του Scofield.
 
Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ  1  (2.00 novibet.gr)
Η Αταλάντα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κρατάει πλέον την ευρωπαϊκή τύχη στα χέρια της. Η Μίλαν είναι σε πτώση και λογικά θα παρουσιαστεί άδεια μετά τον χαμένο τελικό του κυπέλλου. Ο άσος στο 2.00 θα είναι η επιλογή μου.
 
ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΑΟΥΕ  1  (2.00 novibet.gr)
Η Ντάρμασταντ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, τρέχει ένα τρομερό αήττητο σερί 8 αγώνων και παίζει τον τελικό παραμονής στο σπίτι της. Η Άουε έχει μόλις 1 βαθμό στα τελευταία 4 ματς. Το μομέντουμ δείχνει καθαρό άσο.
 
ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΕΝΤ ΠΑΟΥΛΙ   1  (2.10 winmasters.gr)
Η Σεντ Πάουλι έβγαλε ψυχή τις τελευταίες αγωνιστικές και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της. Λογικά θα παρουσιάστει άδεια σήμερα απέναντι στη Ντούισμπουργκ που θέλει να κλείσει τη σεζόν νικηφόρα μπροστά στο κοινό της. Ο άσος στο 2.10.
 
ΛΕΟΝΕΣΑ – ΛΟΥΓΟ   1  (1.75 novibet.gr)
Η Λεονέσα είναι εξαιρετικά αξιόπιστη στην έδρα της τον τελευταίο καιρό και βρίσκεται αγκαλιά με την παραμονή της.  Κόντρα στην αδιάφορη Λούγο έχει την ευκαιρία να κλειδώσει τη θέση της στη Σεγκούντα. Ο άσος στο 1.75.
 
ΒΕΡΟΝΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ   2  (1.50 winmasters.gr)
Η Βερόνα πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει το υποβιβασμό. Η Ουντινέζε με νίκη θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Μπολόνια. Το διπλό στο 1.50 δεν αποτελεί φυσικά ευκαιρία.
 
ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΤΟΝΤΕΛΑ  1   (1.55 winmasters.gr )
Μονόπλευρο το κίνητρο με την Σετουμπάλ να θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Πάκος Φερέιρα για να παραμείνει στην κατηγορία. Η αδιάφορη Τοντέλα παίζει ελεύθερα και χτυπάει όλα τα ματς. Θεωρώ όμως ότι σήμερα θα λυγίσει απέναντι σε μια ομάδα που παίζει για τη ζωή της. Ο άσος στο 1.55
 
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ  1
Οι Σέλτικς έχουν έναν από τους καλύτερους προπονητές της Λίγκας τον Μπραντ Στίβενς και παρά τις απουσίες τους είναι άκρως ανταγωνιστικοί. Ειδικά στο Garden μοιάζουν πανίσχυροι. Θεωρώ ότι το Κλίβελαντ τους ταιριάζει, αφού έχουν αρκετούς δίμετρους καλούς αμυντικούς για να κουράσουν τον Λεμπρόν. Οι Καβς ήταν εκπληκτικοί κόντρα στους Ράπτορς, αλλά τώρα έχουν να κάνουν με μια πιο σκληρή ομάδα με πιο βαριά φανέλα από τους Καναδούς. Ο άσος στο 2.10 θα είναι η επιλογή μου. Κρατάω και τον εξαιρετικό Τέιτουμ στο 10.00 για πρώτο σκόρερ.
 
Μονά αποδεκτά
Αταλάντα  1  (2.00)  30 μονάδες
Ντάρμσταντ  1  (2.00)  25 μονάδες
Λεονέσα 1  (1.75)   25 μονάδες
Ντούισμπουργκ  1 (2.10)   20 μονάδες
Σέλτικς  1  (2.10)  20 μονάδες
 
Σε δυάδα:  Ουντινέζε 2   (1.50), Σετουμπάλ 1  (1.55)  25 μονάδες
 
Σε τριάδα: Αταλάντα  1  (2.00), Ντάρμσταντ  1  (2.00)  Λεονέσα 1  (1.75)  10  μονάδες
 
Fun bet:  Πρώτος σκόρερ στο Σέλτικς – Κάβαλιερς:  Τέιτουμ (10.00)  5 μονάδες
 
 
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000
ANOIXTEΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 160
ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 1621
 
X

SORRY

No copyright !!!