Χλιαρή στοιχηματικά μέρα

Καλημέρα.

Άσχετα αν χάθηκε το σημείο, ομολογώ πως κάπως έτσι περίμενα το ματς του Στάνφορντ Μπριτζ. Ένα πούλμαν πίσω και μια Μπαρτσελόνα να βραχυκυκλώνεται, αλλά στο τέλος να κερδίζει.  Περιμενα λίγο χειρότερη την Τσέλσι επιθετικά. Σε γενικές γραμμές το 1-1 είναι δίκαιο σ΄ένα ματς που ήταν σούπα. Είναι συνηθισμένο να βλέπουμε σούπα ματς όταν παίζει Τσέλσι.

Δε μου αρέσει ούτε το σημερινό πρόγραμμα. Γενικότερα όταν υπάρχουν ρεβάνς και δε βλέπω άσο, τα ματς για μένα έχουν ελάχιστο ενδιαφέρον. Εννοείται ότι δε μας επιβάλλει κανένας να παίζουμε κάθε μέρα. Τι και αν έχει Τσάμπιονς Λιγκ;  Να καθόμαστε να ψάχνουμε την τρύπα της βελόνας. Αμφίρροπα είναι και τα δυο ματς. Ίσως έχει νόημα να πάρουμε το αμφίσκορο και στα δυο, αλλά το να μην παίρνω την ευθύνη ενός σημείου δεν είναι και η καλύτερη μου. Οπότε θα πάω πολύ χαλαρά. Το βλέμμα μου είναι ήδη στραμμένο στην Πέμπτη και την Παρασκευή.  

Αυτό που κρατάω από το σημερινό πρόγραμμα είναι το διπλό της Λιντς.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΛΙΝΤΣ   2  (4.45)

Βαριά φανέλα η Λιντς, δεν έχει σταματήσει να τρέφει ακόμα όνειρα ανόδου. Στο προηγούμενο ματς έχανε με 2-0, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει, κάτι που της χάρισε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχει ήδη 7 εκτός έδρας νίκες και με δεδομένες κάποιες επιστροφές μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Ντέρμπι. Η γηπεδούχος δεν αγωνίστηκε, αυτό της δίνει κάποιες ανάσες, αλλά πιθανόν να την έχει βγάλει και εκτός ρυθμού. Κρατάω το διπλό στο 4.45.

 

Δευτερευόντως παίζω τα αμφίσκορα από τα δυο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ καιt τον Μπενζεμά για πρώτο σκόρερ στο Λεγκανές. Αν δικαιωθούν τα ρεπορτάζ που λένε ότι ο Ρονάλντο θα πάρει ρεπό, τότε το 5.00 του Γάλλου φορ θα αποκτήσει τεράστια αξία.

Μονό: Λιντς 2  (4.45)  15 μονάδες

Σε δυάδα:  Σεβίλλη goal/goal (1.83),  Σαχτάρ goal/goal (1.75)   10 μονάδες

Fun bet:   Σκορερ του πρώτου γκολ στο Λεγκανιές - Ρεάλ: Μπενζεμά  (5.00)  5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000

ANOIXTEΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 30

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  2285

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

 

X

SORRY

No copyright !!!