Ασταμάτητη η Σίτι

Καλησπέρα.

Όσο λιγοστεύουν οι ομάδες στον Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο δυσκολεύουν οι στοιχηματικές εκτιμήσεις. Σήμερα δε βλέπω κάτι καλό. Αύριο υπάρχει κάτι που μου αρέσει και θα ανεβάσουμε στήλη από νωρίς.

Με το ζόρι μου βγαίνουν δυο επιλογές σήμερα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ  να σκοράρει ο Κέιν (2.85)

Εδώ οι περισσότεροι πάνε στον άσο λόγω του ονόματος της Γιούβε. Θεωρώ όμως ότι εδώ και καιρό, η ''μεγάλη κυρία'' παίζει στα όρια της απειλούμενη από την Νάπολι. Πιθανότατα να μην την έχει τη φρεσκάδα που χρειάζεται. Η Τότεναμ δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της. Έχει καλή αμυντική λειτουργία και παίχτες που μπορούν να δημιουργήσουν 3-4 φάσεις στην εστία του Μπουφόν. Για 1.70 βέβαια δε ρισκάρω στο Χ2, προτιμώ το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Κέιν οποιαδήπτε στιγμή στο ματς σε απόδοση 2.85.

 

BΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2&OVER 2.5 (1.88)

Η Σίτι του Γκουαρντιόλα δε σταματά πουθενά. Για μένα έχει είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την εποχή και δε θα έχει κανένα πρόβλημα με την υποδέεστερη Βασιλεία που τα δίνει όλα για να προλάβει τη Βασιλεία στο πρωτάθλημα της χώρας της. Ματς που θα πάρει γρήγορο ρυθμό από νωρίς με τη Σίτι νικήτρια, άρα 2 και over 2.5 στο 1.88. Στέρλινγκ στο 6.00 για σκόρερ του πρώτου γκολ.

Τα λέμε αύριο από νωρίς.

 

Μονά αποδεκτά :

Μαντσεστερ Σίτι 2& over 2.5 (1.88)   20 μονάδες

Κέιν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο Γιουβέντους – Τότεναμ (2.85) 15 μονάδες

 

Fun bet:   Σκόρερ του πρώτου γκολ στο Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι : Στέρλινγκ (6.00) 5 μονάδες

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000

ANOIXTEΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 40

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  2241

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ