Έτοιμη για παράσταση η Μπάρτσα

Kαλημέρα.

Ακόμα μια καλή μέρα αυτή την εβδομάδα, αφού το βράδυ έκλεισε απολογισμό 4 στα 5. Χάθηκε μόνο η Σαμπντόρια.

Ελάχιστο ενδιαφέρον και σήμερα με τόσα ανενεργά πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ    1&OVER 4.5  (1.93)

Η Μπαρτσελόνα θα έχει σήμερα στην αποστολή τον Ντεμπελέ και τον Κουτίνιο στο γήπεδο, γεγονός που θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Η αδύναμη Λεβάντε δεν έχει τύχη απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες και ποιοτικές ομάδες της Ευρώπης. Περιμένω να μαζέψει αρκετές φορές την μπάλα από τα δίχτυα σήμερα. Ο άσος σε συνδυασμό με το over 4.5, σε απόδοση 1.93,  θα είναι η βασική μου επιλογή σήμερα.

 

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ   1  (2.50)

Η Αλμπαθέτε έχει μόνο 1 ήττα στα τελευταία 10 ματς και δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Σκοράρει σχετικά  δύσκολα, αλλά η άμυνα της είναι αξιόπιστη με μόλις 1 γκολ παθητικό στα τελευταία 3 ματς. Η αδύναμη εκτός έδρας Τενερίφη μοιάζει στα μέτρα της και θα κρατήσω το παχυλό 2.50 του άσου.

 

ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ  2   (1.53)

Η διακοπή βοήθησε τη Ρεάλ να ηρεμήσει. Το πάθημα λογικά έγινε μάθημα στον Ζιντάν που αυτή τη φορά θα ξεκινήσει τον Ίσκο από την αρχή. Με το νεαρό μαέστρο στην ενδεκάδα η ‘’βασίλισσα’’ γίνεται πολύ καλύτερη και δε θα έχει πρόβλημα απέναντι στη Θέλτα που είναι ένα κλικ χειρότερη από πέρυσι. Ίσκο για σκόρερ του πρώτου γκολ με απόδοση 8.00.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  1&OVER  1.5  (1.72)

Ο Παναθηναϊκός αποδυναμώθηκε, αλλά υπάρχουν ακόμα (για πόσο;) κάποιοι παίχτες που μπορούν να τον κρατήσουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ούτως ή άλλως, ο αποχωρήσασας Χουλτ τον τελευταίο καιρό ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, επηρεασμένος από την όλη κατάσταση. Με την αρωγή του Ουζουνίδη, οι παίχτες που έχει το ‘’ τριφύλλι’’,  αρκούν για να νικήσουν τον Πλατανιά που είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και ας μην το πιστεύει ο συμπαθής ο Ρόκα. Άσος και over 1.5 στο 1.72.

 

Μονά αποδεκτά:

Μπαρτσελόνα 1 &over 4.5  (1.93) 30  μονάδες

Αλμπαθέτε  1  (2.50)  20 μονάδες

 

Σε δυάδα:   Παναθηναϊκός 1&over 1.5 (1.72),   Ρεάλ 2  (1.53)   15  μονάδες

Fun bet:  Σκόρερ του πρώτου γκολ στο Θέλτα – Ρεάλ: Ίσκο (8.00)  5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000

ANOIXTEΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 70

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  2296

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!