Καλησπέρα.
Αργήσαμε λίγο λόγω ενός προβλήματος. Αύριο θα τα πούμε από νωρίς. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΑΠΟΛΙ OVER 3.5 (2.12)
Το ματς που θέλει να δει όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος. Δυο άκρως επιθετικές ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αναμετρώνται μεταξύ τους. Δεν είναι για 1.65 ο άσος, όσο φορμαρισμένη και αν είναι η Σίτι. Ο Σάρι έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο. Προτιμώ το over 3.5 στο 2.12. Θα δοκιμάσω την τύχη μου στο 8.00 που πληρώνει ο Ντε Μπρούινε για πρώτος σκόρερ.
ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΟΕΣΤΕ 1 (2.17)
Κάθε ματς είναι τελικός για την Σάντα Κρουζ που μετά την ήττα από τη Φιγκεϊρένσε βρίσκεται στο -5 από τη γραμμή. Η εικόνα της πάντως δεν ήταν κακή στα τελευταία ματς και θα τη στηρίξω απέναντι στην Οέστε που δεν έχει ομάδα για άνοδο. Ο άσος στο 2.17.
ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – Α ΜΠΕ ΣΕ 1 (1.57)
Από τα ματς που πρέπει να πάρει η Γκουαρανί αν δε θέλει να μπλεξει περισσότερο. Η Α Μπε Σε βρίσκεται στο -13 από τη γραμμή του υποβιβασμού και δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής.
Μονό αποδεκτό: Σίτι – Νάπολι over 3.5 (2.12) 25 μονάδες
Σε δυάδα: Γκουαρανί 1 (1.57), Σάντα Κρουζ 1 (2.17) 15 μονάδες
Fun bet: Σκόρερ του πρώτου γκολ στο Σίτι – Νάπολι: Ντε Μπρούινε (8.00) 5 μονάδες
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000
ANOIXTEΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 45
ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2701
Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ