Ματσάρα με επιλογές από 1.75 έως 23.00

Καλημέρα.

Πολύ κακή η χθεσινή βραδιά, αφού ΠΑΟΚ και Λίβερπουλ ήταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και πήγαμε έναν εύκολο κουβά.

Συνεχίζουμε σε μπασκετικούς ρυθμούς με τη ματσάρα για την τελευταία θέση των πλέι οφ στην Ευρωλίγκα.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ   Μπασκόνια   (1.75)

Η Μπασκόνια έχασε από τη Μακάμπι και σήμερα θα δώσει τον υπερπάντων αγώνα για να μπει στα πλέι οφ. Ο τραυματισμός του Μονέκε είναι ένα ζήτημα για τον Ιβάνοβιτς που έχει πάντως επιλογές στο 4. Κοστέλο και Σεντεκερσκις είναι αξιόπιστοι παίχτες και μπορούν να δώσουν λύσεις με το πολύπλευρο παιχνίδι τους. Μέσα στην καυτή Φερνάντο Μπουέσα Αρένα, όλη η ομάδα μπορεί να ανεβάσει την απόδοση της και αυτό θα είναι πρόβλημα για τη Βίρτους. Οι Ιταλοί πέτυχαν μεγάλο διπλό επί της Εφές, αλλά σίγουρα άφησαν πολύ περισσότερες δυνάμεις από την Μπασκόνια. Στα μείον και η ηλικία κάποιων παιχτών που ίσως φανούν ευάλωτοι σε δυο ματς εντός 72 ωρών. Ο άσος στο 1.75 θα είναι η βασική επιλογή μου. Από κει και πέρα θα πάω σε δυο fun bets. Περιμένοντας πολλή ώρα στο παρκέ τον Σεντεκέρσκις λόγω της απουσίας του Μονέκε, θα παίξω το dοuble double στο 6.20. Το άλλο αφορά τον ηγέτη αυτής της ομάδας, τον άνθρωπο από τον οποίον εξαρτώνται όλα. Ο λόγος είναι για τον Μίλερ Μακιντάιρ, που στην ήττα της Τρίτης είχε 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Δύσκολα θα βάλει ξανά τόσο πόντους, αλλά 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ είναι σίγουρα στις δυνατότητες του. Και πληρώνει 23.00.

 

Από την Τρίτη είχα προτείνει τον άσο των Πέλικανς κόντρα στους Κινγκς στο 1.75 και τον έπαιξα σε δυάδα. Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού η Νέα Ορλεάνη δε θα έχει στη διάθεση της τον καλύτερο της παίχτη, Ζάιον Γουίλιαμσον. Ο άσος έχει γίνει ήδη αουτσάιντερ και θα κάνω τη δυάδα cash out με απώλεια 5 μονάδων. Κάλλιο 5 χαμένοι παρά 15.

 

Μονό αποδεκτόΜπασκόνια (1.75) 30 μονάδες

 

Fun bet: Σεντεκέρσκις double double (6.20)   5 μονάδες

Bet builder: Μακιντάιρ 9 ασίστ & 7 ριμπάουντ (23.00) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 40

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3688

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!