Με το μομέντουμ της Ζαλγκίρις

Καλημέρα.

Ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας χθες και έχασε αυτό για τον οποίο αγωνιζόταν μια ολόκληρη σεζόν. Μιλάω γι΄αυτοχειρία διότι αν είχε μια στοιχειώδη επάρκεια στα αμυντικά ριμπάουντ, θα έκανε το 2-0. Οι Ισπανοί είχαν τα διπλά ριμπάουντ, με τον 38χρονο Ρέγες να κάνει πάρτυ. Ο Πασκουάλ έχει μεγάλες ευθύνες για τη χθεσινή ήττα, αφού δεν πήρε χαμπάρι ποτέ ότι ο Γκιστ απλά κοιτούσε. Πλέον, το πλεονέκτημα ανήκει στη Ρεάλ και το ΄΄τριφύλλι’’ πρέπει να κερδίσει στη Μαδρίτη.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παμε στα σημερινά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (+6.5) 2   (1.75)

Ο τραυματισμός του Μιλουντίνοφ δυσκολεύει το έργο του Ολυμπιακού, αφού ο Σέρβος σέντερ έχει κυριαρχική παρουσία στη ρακέτα. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Παπανικολάου δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος, οι ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν ένα Γολγοθά σήμερα. Ο Ολυμπιακός βγάζει συσπείρωση στα δύσκολα, αλλά αυτή τη φορά νιώθω ότι οι απουσίες τον έχουν καταβάλλει. Θα πρέπει να κάνει πάλι μεγάλο ματς ο Σπανούλης, ο οποίος στα 36 του δεν είναι εύκολο να βγάλει σε φουλ ένταση 2 παιχνίδια σε 3 μέρες. Από την άλλη, η Ζαλγκίρις έχει αυτοπεποίθηση, σκληράδα, ο Σάρας δίνει ρεσιτάλ στον πάγκο και ξέρει ότι σήμερα έχει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0. Κατ΄εμέ είναι ένα ματς με πιθανότητες 50/50, οπότε το τριάρι του διπλού δεν μπορεί να αγνοηθεί. Κρατάω λοιπόν το διπλό της Ζαλγκίρις με αβάτζο 6.5 πόντους στο 1.75 και το καθαρό διπλό στο 3.10. Κραταω επίσης το over 8.5 πόντοι του Μιλάκνις, αφού ο Λιθουανός αποδείκνυεται ψυχρός εκτελεστής. Fun bet στον Γουάιτ για πρώτο σκόρερ. Το 20.00 που κυκλοφορεί νομίζω ότι τον αδικεί.

 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (-5.5)– ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  1 (1.62)

Περιμένω ίδιο μοτίβο με το πρώτο ματς, αφού η Μπασκόνια δεν έχει τη σκληράδα και το ειδικό βάρος της Φενέρ. Ο Γκρέιντζερ δε θα είναι παρών ούτε σήμερα, επομένως δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό. Θα πάω στον άσο στο -5.5 και στον αφηνιασμένο φέτος Βέσελι στους over 12.5 πόντους. Στο 4.00 η απόδοση του Τσέχου σέντερ για πρώτος σκόρερ.

 

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις ζωντανά και πάλι στην winmasters.gr

Και απόψε το γήπεδο της winmasters.gr θα ανοίξει τις πύλες του για να φιλοξενήσει και το 2ο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της πιο αμφίρροπης σειράς των φετινών playoffs. Όλοι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πλήθος αγορών* και έξυπνα στοιχήματα* για Νικητή και Under/Over 1ης Περιόδου* και 1ου Ημιχρόνου*. Όσοι πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα για το ξέσπασμα του Ολυμπιακού απέναντι στους Λιθουανούς μπορούν να βρουν αγορές για τη Νίκη των γηπεδούχων με 11-15* και 16-20 πόντους* σε άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις*.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  

ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ2

Μονό αποδεκτό: Ζαλγκίρις 2 (3.10) 15 μονάδες

 

Σε δυάδα:

Zαλγκίρις (+6.5) 2 (1.75), Φενέρ (-5.5) 1 (1.62) 20 μονάδες

Μιλάκνις over 8.5 πόντοι (1.87), Βέσελι over 12,5 πόντοι (1.87) 10 μονάδες

Γκλάντμπαχ 1 (1.90), Λα Κορούνια Χ2 (1.87)   15 μονάδες

 

Fun bet:

Πρώτος σκόρερ στο Φενέρ – Μπασκόνια: Βέσελι (4.00) 5 μονάδες

Πρώτος σκόρερ στο Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Γουάιτ (20.00) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000

ANOIXTEΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 70 (+ 20 ΑΕΚ κατάκτηση Basketball Champions League 4.35)

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  1254

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!